DENİZLİ / SERİNHİSAR - Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu

Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu

Aşağı Mahalle Çamlık Sokak No 6 Serinhisar
Vizyon
“EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, milli ve milletler arası örnek bir kurum olmak.”
Misyon
İSTİYORUZ Kİ... Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “Biz” kavramı yerine “Takım Ruhuna” inansın,takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın,bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin,paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Verdiğimiz eğitim,öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın,hayata atıldıklarında ise “İşin Anahtarı”,”Ekmeğin Kapısı” olsun. Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz iyi bir eğitimin uygun,temiz bir çevrede olacağını bilsin ve çevre bilinciyle hareket etsin. Herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olduğu bilinsin.(“Öğrenen Okul” modeli oluşsun.) Velilerimiz en önemli destekleyicilerimiz olsun,okulumuzun her öğrenciye “Bir Dünya” gözüyle baktığını bilsin. Okulumuzda ki herkes görev ve sorumluluk tanımını iyi bilsin,kendi alanında tercih edilen olsun. Bütün personelimiz okulumuzda çalışmaktan,her öğrenci bu okulda öğrenim görmekten zevk alsın. Okulumuzda herkes gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın,kendini yenileyip geliştirsin. Zamanın önemini kavramış olsun ve işler “Tam zamanında” ve “Olması Gerektiği Gibi” yapılsın. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Ana sayfamızda başarılarımız sekmesinden ulaşabilirsiniz.
Fen Laboratuvarı :2
08.30 - 15.35
Kalorifer
ADSL
Her yarım saatte bir minibüs vardır.Okulun önünden geçmektedir.
İlçe merkezi
İlçe merkezindedir.
Kros, atletizm, basketbol, futbol, satranç
Aydınlık gelecek için okuyorum